LIA & EXAMENSARBETE

LIA & EXAMENSARBETE

Exengo jobbar ständigt med utveckling. En del av det arbetet handlar om att hitta nya medarbetare. Flera av våra juniora kollegor började sin karriär på Exengo med att göra LIA/examensarbete. Vi ser tiden för LIA/examensarbete som en möjlighet att lära känna och utvärdera varandra för en eventuell anställning.

Har du relevant utbildning tar vi gärna emot dig som söker LIA-plats eller vill göra examensarbete inom något av våra kompetensområden. Vi anpassar tidpunkt och längd efter behov och ser gärna att du kommer med egna idéer på ämne vad gäller examensarbete. Vi är såklart måna om att tiden för din LIA eller examensarbete blir så bra som möjlig för båda parter och därför tar vi bara emot studenter när vi har en handledare tillgänglig.

Hos oss har du möjlighet att söka LIA- och examensarbete inom disciplinerna VVS-konsult, EL-konsult, Ljusdesigner, Energikonsult och Styrkonsult. Vill du veta mer om hur vi jobbar och vad som ingår i våra arbetsuppgifter, klicka dig in under “våra tjänster” och välj teknikområdet som passar dig.

 

Möjliga platser för LIA- och examensarbete till våren 2024:

(Praktikplatser för hösten 2023 är redan tillsatta.)

EL-konsult

Energi-konsult

Ljusdesigner

Kommunikation & Säkerhetskonsult (Tele) 

Styr-konsult

VVS-konsult

Exengo student

Ansök

Praktikansökan