Om oss

Exengo är ett ungt växande teknikkonsultföretag. Sedan starten 2011 har företaget haft en stadig tillväxt och är idag cirka 60 medarbetare. Vår specialkompetens är att erbjuda integrerad installationsprojektering och specialister inom samtliga teknikområden.

Med vår breda kompetens, engagerade medarbetare är vi delaktiga i utveckling, ombyggnationer och nybyggnationer av Stockholm och Uppsalas mest spännande uppdrag. Det moderna aktivitetsbaserade huvudkontoret i centrala Stockholm ligger som ett nav inom projektens områden.

Engagerade lagspelare

Exengo består av en platt organisation med både erfarna och unga medarbetare som prestigelöst samarbetar mot att leverera den bästa produkten. Vi jobbar för en stark laganda som vi vet skapar vårt unika arbetsklimat. Genom engagerade medarbetare och olika kunskapsområden erbjuder vi specialiserade team för varje enskilt uppdrag, vilket leder till lyckade projekt.

Vi ser en styrka i jämställdhet och mångfald och strävar efter att utvecklas och är alltid nyfikna och öppna för nya skickliga medspelare. För att upprätthålla vår framkantsposition inom våra olika discipliner genomförs kontinuerligt vid behov interna och externa utbildningar samt relevant kompetensutveckling. Vi arbetar aktivt med medarbetarnas och varandras hälsa och välmående för att prestera på topp, må bra, ha balans i livet och känna och ge glädje.

Kunder och samarbetspartners

Vi arbetar lyhört, engagerat och nära våra kunder och samarbetspartners som är några av landets främsta arkitekt- och inredningskontor, projektledningsföretag, ledande byggentreprenörer, fastighetsägare, fastighetsutvecklare samt myndigheter och organisationer.

Vi tror och verkar för att samarbetet är ett vinnande koncept. Vår arbetsfilosofi för att bygga långsiktiga relationer, är att skapa förtroende och trygghet genom vårt engagemang kombinerat med vår expertis.

Experter på stora och små uppdrag

Alla projekt stora som små tar vi till oss med samma engagemang, entusiasm och expertis. Vi utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Tillsammans med kunden skapar och formger vi optimerade och kreativa installationstekniska lösningar som håller in i framtiden.

Exengo erbjuder högsta servicenivå och specialister inom ljusdesign, el, kommunikation & säkerhet, VVS, automation & styr, övervakning och energi. Förutom projektering utför vi även besiktningar, kalkyler, utredningar och upphandlingar. Vår kompetens nyttjas i olika typer av uppdrag för både befintliga byggnader och nybyggnationer. Genom uppdrag för kontor, hotell, restauranger, sjukhus, laboratorier, köpcentrum, idrottsarenor, kraftverk, skolor och bostäder verkar vi på en bred front med stor erfarenhet.

Om oss på Exengo