Nyhetsbrev december 2019 internt

*|MC:SUBJECT|*
DECEMBER 2019
Illustration: +ROLF
Transformatorverkstad blir longstay

Arcona och Exengo samarbetar i ombyggnaden av anrika Transformatorverkstaden, ett kulturminne från 1940-talet. Byggnaden omvandlas med varsamhet till ett Micro-living longstay-hotell med Co-Working utrymmen och blir därmed ett nytt inslag i Hammarby Sjöstad. Fabrikens industriella karaktär bevaras med travers för lastning av tågtransformatorer, stora fönster och en takhöjd som ger byggnaden en tydlig identitet och uttryck. Exengo har varit delaktig i programhandlingar, systemhandlingar och utför nu projektering av samtliga installationssystem. 
Läs mer om Kv. Påsen 15
Stillbilder ur film, Ericsson Studio
Ericsson Campus
 
I Kista skapas Ericsson Campus med ny mötesplats, kommunikationsstråk, utställningshallar samt en ny entré. Projektet omfattar ca 8000 kvm om- och tillbyggnad fördelat på tre delprojekt; Open Box, Pavillion och Ericsson Studio.
 
Open Box ligger i hjärtat av campus och blir en ny mötesplats med utrymme för kreativitet. Här kommer bland annat utställningar och filmproduktioner att ta plats.
 
Vidare skapas ett nytt kommunikationsstråk som via Open Box sammanbinder huvudentrén mot Torshamnsgatan med en ny entré mot Grönlandsgatan i Pavillion. Pavillion blir en stor entréhall för utställningar m. m. och en del av tidigare Ericsson Studio. Ericsson Studio får en ordentlig upprustning och går från temporär till permanent byggnad med nytt innehåll.
 
Ericsson Studio har tillfälligt flyttat in i färdigställda Open Box, under projekteringen och byggnationen av Pavillion och Ericsson Studio.

Exengo har i uppdrag att projektera VVS, Styr- och övervakning, El och Belysning för all tre delprojekt.
Läs mer om Ericsson Campus
Patrik Schelin ny styrelseledamot hos Exengo

Patrik Schelin tillträdde under hösten som ny ledamot i Exengo Installationskonsults styrelse. Patrik har lång erfarenhet inom konsultbranschen med många olika positioner inom Ramböll. Sedan 2016 är Patrik CEO/Koncernchef för Hifab. "Vi är mycket glada att knyta till oss Patrik för att bidra till Exengos fortsatta utveckling", säger Styrelseordförande Peter Kvist.
Lunchpromenad, gym eller löpning. 
Friskvård ger framgång
 
Konsultarbetet innebär ofta en stressig tillvaro med skarpa deadlines för att kunna leverera på utsatt tid. Därför prioriterar vi en hållbar arbetsplats. Gemensam frukost, lunch och träning är några av de insatser vi gör. Varje månad uppmanar vi också våra medarbetare att föreslå olika aktiviteter, t ex golftävling, yoga, innebandy eller Kortvasan. Vi värnar om att teamet ska må bra och ser effekterna av friskvårdsinsatserna genom den låga sjukfrånvaron. Sist, men inte minst – vi firar alltid leveranser och framgångar tillsammans.
Jobba hos oss?
EXENGO  |  REHNSGATAN 11  |  TEL 08 120 038 00  |  INFO@EXENGO.SE
Facebook
LinkedIn
Link
Website
Email
PRENUMERERA  |  AVPRENUMERERA

Copyright © 2017 Exengo. All rights reserved.


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*