Exengo

KARRIÄR

Redo för nästa steg i karriären?

Se våra lediga tjänster nedan eller skicka in en spontanansökan.

Vill du ha möjlighet att utvecklas snabbt, bestämma över din egen arbetstid och jobba i flera av Stockholms mest spännande installationsprojekt? Exengo består av både erfarna och unga medarbetare i en platt organisation. Medarbetarna utgör kärnan i företaget, vi har en bra sammanhållning och roligt på jobbet. Med samlad kompetens från alla våra discipliner bygger Exengo framtidens fastigheter med några av landets främsta aktörer i branschen. Vi är ett flexibelt företag som ständigt utvecklas för att möta våra kunders behov. Tillsammans med dem skapar och formger vi optimerade och kreativa installationstekniska lösningar som håller in i framtiden.

Kommunikation och säkerhetskonsult

Till rollen som kommunikation och säkerhetskonsult söker vi dig som är teknikintresserad, driven och är en organiserad och kommunikativ person som motiveras av att ha varierande arbetsuppgifter med stort kundfokus. Vi söker dig som har några års erfarenhet av kommunikation & säkerhets projektering. Du kommer att vara delaktig i olika typer av projekt som kan innebära utredningar och förstudier samt större projekteringsuppdrag som löper under längre tid.

PASSAR DET HÄR IN PÅ DIG?

 • Några års erfarenhet som kommunikation och säkerhetskonsult (Tele-konsult) alternativt mångårig erfarenhet som entreprenör.

 • Lagspelare med stort driv och viljan att lära sig nya saker.

 • Meriterande med ingenjörsutbildning.

 • Goda kunskaper inom AutoCAD med tilläggsprogram MagiCAD.

 • Meriterande med kunskap inom AMA och tekniska beskrivningar.

 • Meriterande med kunskaper inom Revit

 • Meriterande med certifiering inom inbrottslarm, brandlarm, utrymningslarm med talat meddelande eller kameraövervakning.

 • Behärskar svenska i tal och skrift.

I DIN ROLL HOS OSS:

Du arbetar tillsammans med ett starkt team för att ta fram den bästa lösningen för kunden. Du kommer vara delaktig i både mindre och större projekteringsuppdrag inom säkerhet, brand och kommunikation. Exengos affärsidé är att erbjuda våra kunder en helhetslösning inom hela installationsområdet. Du kommer ha stora möjligheter att utvecklas tillsammans med duktiga medarbetare och med stor variation av uppdrag samt relevanta utbildningar.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som konsult eller mångårig erfarenhet som entreprenör. Hos Exengo har vi en platt organisation där vi organiserar oss med våra projekt i fokus. Exengo har kontor i Vasastan där konsulterna sitter blandat för att sprida kunskaperna inom verksamhetsområdena med de flesta uppdragen i Stockholm vilket innebär tät kontakt med entreprenörer och beställare på plats.

Företagskulturen på Exengo är starkt kopplad till att trivas på kontoret med gemensam träning och att fika tillsammans med möjlighet till distansarbete för att få livspusslet att fungera.

LÄS MER SE MINDRE

UPPDRAGSANSVARIG VVS

Till rollen som uppdragsledare VVS söker vi dig som är teknikintresserad, driven och är en organiserad och kommunikativ person som motiveras av att ha varierande arbetsuppgifter med stort kundfokus. Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av VVS-projektering. Du kommer att ansvara för egna projekt som kan innebära utredningar och förstudier samt större projekteringsuppdrag som löper under längre tid. Du har stort kundfokus och drivs av att utveckla unga talanger. Du är trygg med tekniken och att driva projektet framåt. Du är van att planera din egen och andras tid i olika projekt och vill skapa en god stämning i gruppen och med dina kunder.

PASSAR DET HÄR IN PÅ DIG?

 • Mångårig erfarenhet som VVS-konsult och uppdragsledare

 • Ingenjörsutbildning

 • Stor kunskap inom AMA och tekniska beskrivningar

 • Stor kunskap om ABK.

 • Meriterande med kundkontakter

I DIN ROLL HOS OSS:

Du arbetar tillsammans med ett starkt team för att ta fram den bästa lösningen för kunden. Du kommer att uppdragsleda både mindre och större projekteringsuppdrag inom VVS med möjligheten att driva helhetsuppdrag med samtliga installationer. Du kommer ha stora möjligheter att utvecklas tillsammans med duktiga medarbetare och med stor variation av uppdrag.

Läs mer om vad våra VVS-projektörer arbetar med här.

LÄS MER SE MINDRE

ENERGIkonsult

Till rollen som Energikonsult söker vi framförallt dig som är en organiserad och kommunikativ person som motiveras av att ha varierande arbetsuppgifter och möjligheten att utvecklas.

PASSAR DET HÄR IN PÅ DIG?

 • Minst 5 års arbetslivserfarenhet som energikonsult

 • Civilingenjörsutbildning inom energi

 • Goda kunskaper inom IDA ICE
 • Meriterande med erfarenhet av projekt certifierade inom BREEAM, LEED, Miljöbyggnad, Passivhus eller certifierad energiexpert

I DIN ROLL HOS OSS:

Du arbetar tillsammans med kollegor för att ta fram den bästa lösningen för kunder inom fastighet. Som Energikonsult kommer du att lägga störst fokus på energiberäkningar, kvalitetssäkring och projektledning. Du sköter dina egna projekt med teknik och budgetansvar. Du kommer att agera kompetensresurs i driftrelaterade energifrågor och analysera energi- och effektbehov i olika typer av fastigheter. I rollen ingår även arbete olika miljösystem som t.ex. BREEAM.

Läs mer om vad våra energikonsulter arbetar med här.

 

LÄS MER SE MINDRE

VVS-projektör

Till rollen som VVS-projektör söker vi framförallt dig som är teknikintresserad, driven och är en organiserad och kommunikativ person som motiveras av att ha varierande arbetsuppgifter med stort kundfokus.

PASSAR DET HÄR IN PÅ DIG?

 • Några års erfarenhet som VVS-projektör

 • Ingenjörsutbildning

 • Goda kunskaper inom AutoCAD med tilläggsprogram MagiCAD

 • Meriterande med kunskap inom AMA och tekniska beskrivningar

 • Behärskar svenska i tal och skrift

I DIN ROLL HOS OSS:

Du arbetar tillsammans med ett starkt team för att ta fram den bästa lösningen för kunden. Du kommer att vara delaktig i både mindre och större projekteringsuppdrag inom både rör- och luftprojektering. Du kommer ha stora möjligheter att utvecklas tillsammans med duktiga medarbetare och med stor variation av uppdrag. Vi strävar efter att alla medarbetare ska få möjlighet att på sikt driva egna uppdrag.

Läs mer om vad våra VVS-projektörer arbetar med här.

LÄS MER SE MINDRE

Styrkonsult

Till rollen som Styrkonsult inom fastighetsautomation söker vi framförallt dig som är en organiserad och kommunikativ person som motiveras av att få ta eget ansvar och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Det här jobbet passar dig med en fallenhet för att organisera ditt arbete så att du kan utföra det så effektivt som möjligt. Du har ett engagemang och en energi som smittar av sig på dina kollegor. Du uppskattar ett högt tempo och stort intresse för teknik.

PASSAR DET HÄR IN PÅ DIG?

 • Högskoleutbildning inom relevant område alternativt motsvarande yrkeserfarenhet.

 • Minimum 2 års erfarenhet av projektledning inom fastighetsautomation alternativt 2 års erfarenhet av att arbeta som styrkonsult. Kanske är du en Styr och Övervaknings Entreprenör?

 • Goda kunskaper inom fastighetsautomation och utrycka sig i tal och skrift.

 • God förståelse för olika systemuppbyggnader inom VVS och El. Resten lär vi dig!

I DIN ROLL HOS OSS:

I rollen som Styrkonsult kommer du arbeta med ett flertal parallella projekt tillsammans med kollegor inom installationer. Du arbetar tillsammans i team för att ta fram den bästa lösningen för kunden. Du kommer exempelvis vara involverad i tidiga skeden och att ta fram systemlösningar tillsammans med en VVS-konsult. Du blir delaktig i utvecklingen och dialogen med beställaren och tar fram beskrivningar, projekterar driftkort etc. Du får även om du vill möjligheten att vara delaktig i produktionen, leda samordnade kontroller eller kanske till och med utföra besiktningar.

Erfarenhet av programmering DUC/PLC, kommunikationsbussar, CAD samt SCADA-system ses som en merit.

Läs mer om vad våra styrkonsulter arbetar med här. 

 

LÄS MER SE MINDRE

VID FRÅGOR, RING VÅRA KONTAKTPERSONER: