Karriär

Redo för nästa steg i karriären?

Se våra lediga tjänster nedan eller skicka in en spontanansökan.

Vill du ha möjlighet att utvecklas snabbt, bestämma över din egen arbetstid och jobba i flera av Stockholms mest spännande installationsprojekt? Exengo består av både erfarna och unga medarbetare i en platt organisation. Medarbetarna utgör kärnan i företaget, vi har en bra sammanhållning och roligt på jobbet. Med samlad kompetens från alla våra discipliner bygger Exengo framtidens fastigheter med några av landets främsta aktörer i branschen. Vi är ett flexibelt företag som ständigt utvecklas för att möta våra kunders behov. Tillsammans med dem skapar och formger vi optimerade och kreativa installationstekniska lösningar som håller in i framtiden.

Skicka din ansökan med bifogat cv i formuläret längst ned på sidan.

VVS-Projektör

Till rollen som uppdragsledare VVS söker vi dig som är teknikintresserad, driven och är en organiserad och kommunikativ person som motiveras av att ha varierande arbetsuppgifter med stort kundfokus. Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av VVS-projektering. Du kommer att ansvara för egna projekt som kan innebära utredningar och förstudier samt större projekteringsuppdrag som löper under längre tid. Du har stort kundfokus och drivs av att utveckla unga talanger. Du är trygg med tekniken och att driva projektet framåt. Du är van att planera din egen och andras tid i olika projekt och vill skapa en god stämning i gruppen och med dina kunder.

 

PASSAR DET HÄR IN PÅ DIG?

 • Mångårig erfarenhet som VVS-konsult och uppdragsledare
 • Ingenjörsutbildning
 • Stor kunskap inom AMA och tekniska beskrivningar
 • Stor kunskap om ABK
 • Meriterande med kundkontakter

I DIN ROLL HOS OSS:

Du arbetar tillsammans med ett starkt team för att ta fram den bästa lösningen för kunden. Du kommer att uppdragsleda både mindre och större projekteringsuppdrag inom VVS med möjligheten att driva helhetsuppdrag med samtliga installationer. Du kommer ha stora möjligheter att utvecklas tillsammans med duktiga medarbetare och med stor variation av uppdrag.

Till rollen som VVS-uppdragsledare söker vi framförallt dig som är teknikintresserad, driven och är en organiserad och kommunikativ person som motiveras av att ha varierande arbetsuppgifter med stort kundfokus. Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av VVS-projektering. Du kommer att ansvara för egna projekt som kan innebära utredningar och förstudier samt större projekteringsuppdrag som löper under längre tid. Du har stort kundfokus och drivs av att utveckla unga talanger. Du är trygg med tekniken och att driva projektet framåt. Du är van att planera din egen och andras tid i olika projekt och vill skapa en god stämning i gruppen och med dina kunder.

Läs mer om vad våra VVS-projektörer arbetar med här.

LÄS MER SE MINDRE
Projekt Roots

Energikonsult

Till rollen som Energikonsult söker vi dig med erfarenhet av att driva egna projekt och som är en organiserad och kommunikativ person som motiveras av att ha varierande arbetsuppgifter, flertal projekt samtidigt och möjligheten till att utvecklas. 

PASSAR DET HÄR IN PÅ DIG?

 • Minst 5 års arbetslivserfarenhet som energikonsult.

 • Civilingenjörsutbildning inom energi.

 • Goda kunskaper inom IDA ICE.

 • Behärskar svenska i tal och skrift.
 • Meriterande med erfarenhet inom BREEAM, LEED, Miljöbyggnad, Passivhus eller certifierad energiexpert.

I DIN ROLL HOS OSS:

Du arbetar tillsammans med kollegor för att skapa en optimerad och hållbar fastighet åt våra kunder. Som Energikonsult kommer du att lägga störst fokus på energiberäkningar, kvalitetssäkring och projektledning. Du sköter dina egna projekt med teknik och budgetansvar. Du kommer att agera kompetensresurs i driftrelaterade energifrågor och analysera energi- och effektbehov i olika typer av fastigheter. I rollen ingår även arbete olika miljösystem som t.ex. BREEAM.

Läs mer om vad våra energikonsulter arbetar med här.

LÄS MER SE MINDRE
Projekt Skapaskolan

Kommunikation- & säkerhetskonsult

Till rollen som kommunikation- & säkerhetskonsult söker vi dig som är teknikintresserad, driven och är en organiserad och kommunikativ person som motiveras av att ha varierande arbetsuppgifter med stort kundfokus. Vi söker dig som har några års erfarenhet av kommunikation- & säkerhets projektering. Du kommer att vara delaktig i olika typer av projekt som kan innebära utredningar och förstudier samt större projekteringsuppdrag som löper under längre tid.

PASSAR DET HÄR IN PÅ DIG?

 • Några års erfarenhet som kommunikation- & säkerhetskonsult samt telekonsult alternativt mångårig erfarenhet som entreprenör.
 • Ingenjörsutbildning.
 • Goda kunskaper inom AutoCAD med tilläggsprogram MagiCAD

 • Behärskar svenska i tal och skrift

 • Meriterande med kunskap inom AMA och teknisk beskrivning
 • Meriterande med kunskap inom Revit

 • Meriterande med certifiering inom inbrottslarm, brandlarm eller kameraövervakning.

I DIN ROLL HOS OSS:

Du arbetar tillsammans med ett starkt team för att ta fram den bästa lösningen för kunden. Du kommer vara delaktig i både mindre och större projekteringsuppdrag inom säkerhet, brand och kommunikation.

Exengos affärsidé är att erbjuda våra kunder en helhetslösning inom hela installationsområdet. Du kommer ha stora möjligheter att utvecklas tillsammans med duktiga medarbetare och med stor variation av uppdrag samt relevanta utbildningar.

Hos Exengo har vi en platt organisation där vi organiserar oss med våra projekt i fokus. Exengo har kontor i Vasastan där konsulterna sitter blandat för att sprida kunskaperna inom verksamhetsområdena med de flesta uppdragen i Stockholm vilket innebär tät kontakt med entreprenörer och beställare på plats.

Företagskulturen på Exengo är starkt kopplad till att trivas på kontoret med gemensam träning och att fika tillsammans med möjlighet till distansarbete för att få livspusslet att fungera.

Läs mer om vad våra Kommunikation- & säkerhetskonsulter arbetar med här.

 

LÄS MER SE MINDRE
Projekt Hotel Giò

Ansök