Karriär

Redo för nästa steg i karriären?

Se våra lediga tjänster nedan eller skicka in en spontanansökan.

Vill du ha möjlighet att utvecklas snabbt, bestämma över din egen arbetstid och jobba i flera av Stockholms mest spännande installationsprojekt? Exengo består av både erfarna och unga medarbetare i en platt organisation. Medarbetarna utgör kärnan i företaget, vi har en bra sammanhållning och roligt på jobbet. Med samlad kompetens från alla våra discipliner bygger Exengo framtidens fastigheter med några av landets främsta aktörer i branschen. Vi är ett flexibelt företag som ständigt utvecklas för att möta våra kunders behov. Tillsammans med dem skapar och formger vi optimerade och kreativa installationstekniska lösningar som håller in i framtiden.

Skicka din ansökan med bifogat cv i formuläret längst ned på sidan.

Kommunikation & säkerhet

Till rollen som kommunikation & säkerhetskonsult söker vi dig som är teknikintresserad, driven och är en organiserad och kommunikativ person som motiveras av att ha varierande arbetsuppgifter med stort kundfokus. Vi söker dig som har några års erfarenhet av att projektera kommunikation & säkerhet och telesystem. Du kommer att vara delaktig i olika typer av projekt som kan innebära utredningar, förstudier samt större projekteringsuppdrag som löper under längre tid.

PASSAR DET HÄR IN PÅ DIG?

 • Några års erfarenhet som kommunikation & säkerhetskonsult (Tele-konsult) alternativt mångårig erfarenhet som entreprenör.

 • Lagspelare med stort driv och viljan att lära sig nya saker.

 • Ingenjörsutbildning

 • Goda kunskaper inom AutoCAD med tilläggsprogram MagiCAD.

 • Meriterande med kunskap inom AMA och tekniska beskrivningar.

 • Meriterande med kunskaper inom Revit.

 • Meriterande med certifiering inom inbrottslarm, brandlarm eller kameraövervakning.

 • Behärskar svenska i tal och skrift.

I DIN ROLL HOS OSS:

Du arbetar tillsammans med ett starkt team för att ta fram den bästa lösningen för kunden. Du kommer vara delaktig i både mindre och större projekteringsuppdrag inom säkerhet, brand och kommunikation. Exengos affärsidé är att erbjuda våra kunder en helhetslösning inom hela installationsområdet. Du kommer ha stora möjligheter att utvecklas tillsammans med duktiga medarbetare och med stor variation av uppdrag samt relevanta utbildningar.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som konsult eller mångårig erfarenhet som entreprenör. Hos Exengo har vi en platt organisation där vi organiserar oss med våra projekt i fokus. Exengo har kontor i Vasastan där konsulterna sitter blandat för att sprida kunskaperna inom verksamhetsområdena med de flesta uppdragen i Stockholm vilket innebär tät kontakt med entreprenörer och beställare på plats.

Företagskulturen på Exengo är starkt kopplad till att trivas på kontoret med gemensam träning och att fika tillsammans men möjlighet till distansarbete för att få livspusslet att fungera finns naturligtvis.

Läs mer om vad våra konsulter inom kommunikation & säkerhet jobbar med här.

LÄS MER SE MINDRE

VVS-projektör / Uppdragsansvarig

Till rollen som erfaren VVS-konsult söker vi dig som är teknikintresserad, driven och är en organiserad och kommunikativ person som motiveras av att ha varierande arbetsuppgifter med stort kundfokus.

PASSAR DET HÄR IN PÅ DIG?

 • Minst 6 års erfarenhet som VVS-konsult

 • Erfarenhet av att vara uppdragsansvarig i större projekt 
 • Goda kunskaper inom både rör och VVS
 • Ingenjörsutbildning
 • Mycket goda kunskaper inom AutoCAD med tilläggsprogram MagiCAD

 • Kunskap inom AMA och tekniska beskrivningar

 • Behärskar svenska i tal och skrift

I DIN ROLL HOS OSS:

Du arbetar tillsammans med ett starkt team för att ta fram den bästa lösningen för kunden. Du kommer att vara delaktig i både stora och små projekteringsuppdrag inom både rör- och luftprojektering. Du ska kunna axla rollen som uppdragsansvarig där du driver projekten i mål, ansvarar för ekonomin och utvecklar dina kollegor. 

Läs mer om vad våra VVS-konsulter arbetar med här.

LÄS MER SE MINDRE
Sergelhuset

Styrkonsult

Till rollen som Styrkonsult inom fastighetsautomation söker vi dig som är en organiserad och kommunikativ person som motiveras av att ta eget ansvar och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Det här jobbet passar dig med en fallenhet för att organisera ditt arbete så att du kan utföra det så effektivt som möjligt. Du har ett engagemang och en energi som smittar av sig på dina kollegor. Du uppskattar ett högt tempo och har ett stort intresse för teknik.

PASSAR DET HÄR IN PÅ DIG?

 • Högskoleutbildning inom relevant område alternativt motsvarande yrkeserfarenhet

 • Jobbat idag minst 3 år som entreprenör inom området fastighetsautomation eller ett par år som styrkonsult
 • Erfarenhet av olika kommunikationsbussar, uppbyggnad DUC/PLC, DHC/SCADA etc.
 • Goda kunskaper inom el, fastighetsautomation och utrycka sig i tal och skrift.

 • God förståelse för olika systemuppbyggnader inom VVS och Elsystem

I DIN ROLL HOS OSS:

I rollen som Styrkonsult kommer du arbeta med parallella projekt tillsammans med kollegor inom el, VVS, belysning och energi. Ni kommer arbeta tillsammans för att ta fram den bästa lösningen enligt kundens önskemål. I rollen som styrkonsult kommer du vara involverad i tidiga skeden där du tillsammans med VVS-konsulter tar fram systemlösningar. Med några års erfarenhet som styrkonsult kommer du få möjligheten att ta fram beskrivningar, projektera driftkort helt självständigt och vara delaktig i utvecklingen och dialogen med beställaren. På sikt och med rätt kunskaper som grund kommer du även få möjligheten att vara delaktig i produktionen och leda både besiktningar och samordnade funktionskontroller.

Läs mer om vad våra styrkonsulter arbetar med här.

LÄS MER SE MINDRE
Projekt Roots

Ansök

Jobbansökan