Karriär

Redo för nästa steg i karriären?

Se våra lediga tjänster nedan eller skicka in en spontanansökan.

Vill du ha möjlighet att utvecklas snabbt, bestämma över din egen arbetstid och jobba i flera av Stockholms mest spännande installationsprojekt? Exengo består av både erfarna och unga medarbetare i en platt organisation. Medarbetarna utgör kärnan i företaget, vi har en bra sammanhållning och roligt på jobbet. Med samlad kompetens från alla våra discipliner bygger Exengo framtidens fastigheter med några av landets främsta aktörer i branschen. Vi är ett flexibelt företag som ständigt utvecklas för att möta våra kunders behov. Tillsammans med dem skapar och formger vi optimerade och kreativa installationstekniska lösningar som håller in i framtiden.

Skicka din ansökan med bifogat cv i formuläret längst ned på sidan.
Gör karriär hos Exengo

KOMMUNIKATION OCH SÄKERHETSKONSULT

Till rollen som kommunikation och säkerhetskonsult söker vi dig som är teknikintresserad, driven och är en organiserad och kommunikativ person som motiveras av att ha varierande arbetsuppgifter med stort kundfokus. Vi söker dig som har några års erfarenhet av kommunikation & säkerhets projektering. Du kommer att vara delaktig i olika typer av projekt som kan innebära utredningar och förstudier samt större projekteringsuppdrag som löper under längre tid.

PASSAR DET HÄR IN PÅ DIG?

 • Några års erfarenhet som kommunikation och säkerhetskonsult (Tele-konsult) alternativt mångårig erfarenhet som entreprenör.
 • Lagspelare med stort driv och viljan att lära sig nya saker.
 • Meriterande med ingenjörsutbildning.
 • Goda kunskaper inom AutoCAD med tilläggsprogram MagiCAD.
 • Meriterande med kunskap inom AMA och tekniska beskrivningar.
 • Meriterande med kunskaper inom Revit
 • Meriterande med certifiering inom inbrottslarm, brandlarm, utrymningslarm med talat meddelande eller kameraövervakning.
 • Behärskar svenska i tal och skrift.

I DIN ROLL HOS OSS:

Du arbetar tillsammans med ett starkt team för att ta fram den bästa lösningen för kunden. Du kommer vara delaktig i både mindre och större projekteringsuppdrag inom säkerhet, brand och kommunikation. Exengos affärsidé är att erbjuda våra kunder en helhetslösning inom hela installationsområdet. Du kommer ha stora möjligheter att utvecklas tillsammans med duktiga medarbetare och med stor variation av uppdrag samt relevanta utbildningar.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som konsult eller mångårig erfarenhet som entreprenör. Hos Exengo har vi en platt organisation där vi organiserar oss med våra projekt i fokus. Exengo har kontor i Vasastan där konsulterna sitter blandat för att sprida kunskaperna inom verksamhetsområdena med de flesta uppdragen i Stockholm vilket innebär tät kontakt med entreprenörer och beställare på plats.

Företagskulturen på Exengo är starkt kopplad till att trivas på kontoret med gemensam träning och att fika tillsammans med möjlighet till distansarbete för att få livspusslet att fungera.

LÄS MER SE MINDRE

VVS-Projektör

Till rollen som VVS-projektör söker vi framförallt dig som är teknikintresserad, driven och är en organiserad och kommunikativ person som motiveras av att ha varierande arbetsuppgifter med stort kundfokus.

PASSAR DET HÄR IN PÅ DIG?

 • Ingenjörsutbildning

 • Goda kunskaper inom AutoCAD med tilläggsprogram MagiCAD

 • Behärskar svenska i tal och skrift

I DIN ROLL HOS OSS:

Du arbetar tillsammans med ett starkt team för att ta fram den bästa lösningen för kunden. Du kommer att vara delaktig i både mindre och större projekteringsuppdrag inom både rör- och luftprojektering. Du kommer ha stora möjligheter att utvecklas tillsammans med duktiga medarbetare och med stor variation av uppdrag. Vi strävar efter att alla medarbetare ska få möjlighet att på sikt driva egna uppdrag.

Läs mer om vad våra VVS-projektörer arbetar med här.

LÄS MER SE MINDRE

Ansök