Karriär

Redo för nästa steg i karriären?

Se våra lediga tjänster nedan eller skicka in en spontanansökan.

Vill du ha möjlighet att utvecklas snabbt, bestämma över din egen arbetstid och jobba i flera av Stockholms mest spännande installationsprojekt? Exengo består av både erfarna och unga medarbetare i en platt organisation. Medarbetarna utgör kärnan i företaget, vi har en bra sammanhållning och roligt på jobbet. Med samlad kompetens från alla våra discipliner bygger Exengo framtidens fastigheter med några av landets främsta aktörer i branschen. Vi är ett flexibelt företag som ständigt utvecklas för att möta våra kunders behov. Tillsammans med dem skapar och formger vi optimerade och kreativa installationstekniska lösningar som håller in i framtiden.

Skicka din ansökan med bifogat cv i formuläret längst ned på sidan.

Energikonsult

Till rollen som Energikonsult söker vi dig med erfarenhet av att driva egna projekt och som är en organiserad och kommunikativ person som motiveras av att ha varierande arbetsuppgifter, flertal projekt samtidigt och möjligheten till att utvecklas. 

PASSAR DET HÄR IN PÅ DIG?

  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet som energikonsult.

  • Civilingenjörsutbildning inom energi.

  • Goda kunskaper inom IDA ICE.

  • Behärskar svenska i tal och skrift.
  • Meriterande med erfarenhet inom BREEAM, LEED, Miljöbyggnad, Passivhus eller certifierad energiexpert.

I DIN ROLL HOS OSS:

Du arbetar tillsammans med kollegor för att skapa en optimerad och hållbar fastighet åt våra kunder. Som Energikonsult kommer du att lägga störst fokus på energiberäkningar, kvalitetssäkring och projektledning. Du sköter dina egna projekt med teknik och budgetansvar. Du kommer att agera kompetensresurs i driftrelaterade energifrågor och analysera energi- och effektbehov i olika typer av fastigheter. I rollen ingår även arbete olika miljösystem som t.ex. BREEAM.

Läs mer om vad våra energikonsulter arbetar med här.

LÄS MER SE MINDRE
Projekt Skapaskolan

Ansök

Jobbansökan