Exengo

Sergelhuset

Vasakronans fastigheter i Kv. Hästskon 12 är belägna intill Sergels Torg på Sveavägen, Malmskillnadsgatan och Hamngatan. Byggnaderna har totalrenoverats, moderniserats och kompletterats. En helt ny fastighet har byggts på Hamngatan och vid Sergels Torg har en ny paviljong och en trappa byggts för att förbinda platsen med Malmskillnadsgatan. Den totala ytan för fastigheterna har ökats från 65 000 kvm till efter ombyggnationer / nybyggnationer rymma ca 80 000 kvm.

Byggnaden innehåller kontor, bostäder, restauranger, butiker, co-working ytor, eventlokaler samt en logistikhub i garageplan. Exengo har sedan hösten 2015 medverkat i projektet åt Vasakronan, Zengun, Spedab, Veidekke samt K4 elektriska med utveckling och projektering inom disciplinerna El, Telesystem och Belysning samt som Installationssamordnare.

FRÅGA:
Bilden visar en del av Co-work ytan där Exengo designat belysningen tillsammans med Kanozi Arkitekter. Hur många armaturer installerades i Co-work ytan på plan 4 innan inredningsarmaturerna installerades?

1     416 st
    1066 st
    1492 st